Tjänster

Betongpumpning Vi utför betongpumpning med mindre betongpumpar som har en teoretisk kapacitet på upp till cirka 50 m3 per timme. Till dessa kopplar vi slang eller rörledning. Systemet med dessa maskiner gör att uppställningsplatsen blir mycket liten. Detta kan vara en fördel på små trånga arbetsplatser där många ska samsas om utrymmet.

Vi erbjuder våra tjänster till både företag och privatpersoner, stora som små, och våra kunder finns i hela Sverige.

Betongsprutning Vi har också utrustning för sprutbetong, så kallad våtsprutning, med eller utan accelerator. Tillämpningar av sprutbetong kan vara bergsskärningar, markstabilisering, erosionsskydd, fasader, murar, pooler, skateboardparker m.fl.

Utrustning Vår maskinpark består huvudsakligen av maskiner från Putzmeister. Dessa maskiner har visat sig tillförlitliga i den påfrestande miljö de används i. Maskiner och utrustning underhålls och testas regelbundet. Vi tillverkar och tillhandahåller specialutrustning som krävs för vissa typer av jobb, t.ex. undervattensgjutning, injektering, undergjutning av tak, pelargjutning mm. I övrigt försöker vi att ligga i framkant och hålla oss ajour genom att exempelvis besöka internationella mässor och ta del av de senaste produktutvecklingarna.

%

Vår kompetens

%

Nöjda kunder

%

Lyckade projekt

Betongkonsult i Väst AB - vi kan betong