Utvecklas med oss!


 

HITTELÖN! 10 000 kr : Klicka här för mer info!

Utvecklas med oss!


 

HITTELÖN! 10 000 kr : Klicka här för mer info!

  • Vi önskar att du har god erfarenhet av bygg- eller fordonsyrket.
  • Krav är att du har körkortsbehörighet minst BE.
  • Möjlighet att själv påverka lönen.

Vi är ett mindre ägarlett företag som startades 2005. Vi har utvecklat och förfinat metoder under snart 20 års tid, till den grad att maskinleverantörerna anammat våra tillämpningar direkt till sin egen produktion. När du anställs av oss kommer du att erhålla utbildning i våra metoder och utveckla dina kunskaper och förståelse för betongpumpning som kräver lite utöver det normala.

Vi värdesätter lagarbete, hög servicenivå och noggrannhet. Vi försöker att agera korrekt i alla lägen. Det är i dagsläget åtta personer anställda i företaget, och vi riktar oss mot både privatpersoner och företag. Vi verkar i Västsverige och vår depå ligger i Kungsbacka.

Som pumpmaskinist är den huvudsakliga arbetsuppgiften att pumpa betong hos våra kunder. Utrustningen består av lätta lastbilar med betongpumpar monterade på släp. Man startar vid vår depå och åker ut på sina uppdrag. Underhåll, reparation och rengöring av betongpumpen samt övrig utrustning ingår i tjänsten. Arbetet är självständigt och mycket varierande vilket förutsätter en ansvarsfull person, som har god initiativförmåga och kan hålla tider. Det blir ofta snabba förändringar och man måste kunna vara flexibel och stresstålig. Eftersom arbetet till största del sker utomhus på olika byggarbetsplatser är det en förutsättning att man trivs med detta, oavsett väder och vind.

Arbetet ställer krav på god fysik då det ibland kan vara tungt.

När du arbetar som Pumpmaskinist hos oss är du en representant för företaget och vårt ansikte ut mot kund. Därför bör du vara social, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du är noggrann och håller god ordning på både dig själv och din utrustning. Det är också viktigt att du är mån om att hjälpa kunden på bästa sätt. Vi är bestämda om att säkerheten går före allt, och därför erbjuder vi dig den utbildning och utrustning du behöver för att alltid utföra dina arbetsuppgifter på ett säkert sätt.

Det kan bli både tidiga mornar och sena kvällar, och det är mycket viktigt att passa tider. Du bör därför bo i närområdet.

Låter det intressant? Mejla oss en ansökan med bifogat CV och märk den med ANSÖKAN PUMPMASKINIST.

jobbansokan@betongkonsult.com

 

Om anställningen

Läs mer om vår integritetspolicy här.

Svårtillgängligt, Betongkonsult fixar biffen! Här på Teatergatan i Göteborg
Svårtillgängligt, Betongkonsult fixar biffen! Här på Teatergatan i Göteborg