Vi söker ständigt kompetenta medarbetare!

Vi söker fler pumpmaskinister!

Vi ser helst att du bor i Kungsbacka-området, har erfarenhet av bygg-, transport- eller fordonsyrket sedan tidigare.

Körkortsbehörighet minst BE.

Som Pumpmaskinist är din huvudsakliga arbetsuppgift att pumpa betong hos våra kunder. Utrustningen består av pickuper med betongpumpen monterad på släp. Du startar vid vår depå tidigt på morgonen och åker sedan ut på dina uppdrag. Underhåll, reparation och rengöring av betongpumpen och övrig utrustning ingår i tjänsten. Arbetet är självständigt och mycket varierande vilket förutsätter att du är ansvarsfull som person, har god initiativförmåga och kan hålla tider. Det blir ofta snabba förändringar och och du måste kunna vara flexibel. Eftersom ditt arbete till största del kommer att ske utomhus på olika byggarbetsplatser är det en förutsättning att du trivs med detta, oavsett väder och vind. Arbetet ställer krav på god fysik då det ibland kan vara tungt.

När du arbetar som Pumpmaskinist hos oss är du en representant för Betongkonsult och blir vårt ansikte ut mot kund. Därför bör du vara social, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du är noggrann och håller god ordning på både dig själv och din utrustning. Det är också viktigt att du är mån om att hjälpa kunden på bästa sätt. På Betongkonsult är vi bestämda om att säkerheten går före allt, därför erbjuder vi dig den utbildning och utrustning du behöver för att alltid utföra dina arbetsuppgifter på ett säkert sätt.

Det kan bli både tidiga mornar och sena kvällar, och det är mycket viktigt att passa tider. Vårt arbetsområde är hela Sverige, men till största delen håller vi oss i västra Sverige.

Lön enligt överenskommelse, vi följer entreprenadavtalet.

Vill du veta mer om oss eller har frågor om tjänsten, skriv lite kort om dig själv och mejla oss dina kontaktuppgifter.


Skicka ansökan, cv eller frågor till:

info@betongkonsult.com

Läs mer om vår integritetspolicy här.

Svårtillgängligt, Betongkonsult fixar biffen! Här på Teatergatan i Göteborg
Svårtillgängligt, Betongkonsult fixar biffen! Här på Teatergatan i Göteborg